Maatregelen coronavirus

ALGEMENE MAATREGELEN

We hanteren de maatregelen zoals die zijn vastgesteld door het RIVM en de rijksoverheid.

Vanaf zaterdag 25 september enkel nog toegang op vertoon van een geldige QR-code uit de (NL) CoronaCheck-app of (B) CovidSafe-app (= U bent volledig gevaccineerd, hersteld van Corona of heeft een negatieve PCR-testuitslag van max. 24 uur oud).

Vergeet uw identiteitsbewijs/rijbewijs/paspoort niet ter controle van de QR-code.

PRECAUTIONS

We apply the measures as adopted by RIVM and the Dutch government.

From saturday september 25th admission only after showing a valid QR-code from your CoronaCheck-app (= You are fully vaccinated, recovered from Corona or can present a negative PCR-test result not older than 24 hours).

Don’t forget your ID/driver’s license/passport to check the QR code.

MAßNAHMEN

Wir wenden die von RIVM en die Holländischen Regierung verabschiedeten Maßnahmen an.

Ab Samstag 25. September Zutritt nur noch auf Vorzeigen Ihrer QR-code aus der CovPass-App (= Sie sind vollständig geimpft, genesen von Corona oder können einen negativen PCR-Test vorliegen nicht älter als 24 Stunden).

Vergessen Sie nicht Ihren Personalausweis/Führerschein/Reisepass, um den QR-Code zu überprüfen.

BINNENSPEELTUIN EN HORECA

De binnenspeeltuin en de horeca van @Op de Berg zijn open. Vanaf 25 september kunnen we alleen bezoekers toelaten die middels een geldige QR-code kunnen aantonen dat ze volledig gevaccineerd zijn, hersteld zijn van corona of een negatieve testuitslag hebben die minder dan 24 uur oud is.

Vanwege de opgelegde maatregelen is het aantal plaatsen beperkt. Reserveren is niet verplicht maar gewenst. We werken met tijdslots en alleen binnen het door u gekozen tijdslot kunnen we de gereserveerde plekken garanderen.

Reserveren kan via het reserveringsformulier binnenspeeltuin >>

  • U krijgt een tafel toegewezen.
  • Onze horeca is optimaal ingedeeld, daarom moeten tafels en stoelen op hun plek blijven staan.
  • Kom binnen de afgesproken tijd.

RECREATIEF VRIJ ZWEMMEN

Het zwembad is geopend voor recreatief vrij zwemmen, baantjes zwemmen en leszwemmen. Bezoekers van uitsluitend het zwembad hoeven geen geldige QR-code te tonen.

Voor het recreatief vrij zwemmen is toegang tot het zwembad en de kleedruimte afhankelijk van de drukte. U moet vooraf reserveren via het reserveringsformulier vrij zwemmen >>

Baantjes zwemmen kan op woensdag van 11.30 tot 13.30 uur, op vrijdag van 12.00 tot 14.00 uur en op zondag 12.30 tot 13.30 uur. Recreatief vrij zwemmen kan op zondag van 13.30 tot 15.00 uur.
Kijk hier voor meer informatie >>


ZWEMLESSEN ZWEMSCHOOL NETTY

Voor regels met betrekking tot de bezoekers van de zwemlessen verwijzen wij u naar Zwemschool Netty. Bezoekers van uitsluitend het zwembad hoeven geen geldige QR-code te tonen.

In de gehele accommodatie geldt maximaal 1 begeleider per zwemmend kind.

Voor bezoekers van de zwemlessen is in onze horeca een beperkt aantal tafels en zitplaatsen gereserveerd. Er is doorgaans geen plek voor extra begeleiders. Consumptie is verplicht.

Bezoekers van de zwemlessen die gebruik willen maken van onze horeca moeten vanaf 25 september middels een geldige QR-code kunnen aantonen dat ze volledig gevaccineerd zijn, hersteld zijn van corona of een negatieve testuitslag hebben die minder dan 24 uur oud is.

Voor broertjes en/of zusjes betaalt u tijdens de zwemles verplicht 2,00 euro entree. Ze mogen dan tijdens de zwemles in de binnenspeeltuin spelen.