Openingstijden

@Op de Berg is dagelijks geopend, week in week uit. In onderstaand schema vind je wanneer je kunt spelen en zwemmen. Op de genoemde tijden is de horecagelegenheid ook open.

LET OP!

Een bezoek aan de binnenspeeltuin kan alleen op basis van een bevestigde reservering. De horeca is gesloten. Afhalen bij vertrek is wel mogelijk. Lees meer op het reserveringsformulier.

A visit to the playground is only possible on the basis of a confirmed reservation. The catering is closed. Collection upon departure is possible. Read more on the reservation form.

Ein Besuch der Indoor-Spielplatz ist nur aufgrund einer bestätigten Reservierung möglich. Das restaurant ist geschlossen. Abholung bei Abreise ist möglich. Lesen Sie mehr auf dem Reservierungsformular.


BINNENSPEELTUIN

woensdag   12.00-18.00 uur
vrijdag         12.00-18.00 uur
zaterdag      9.00-18.00 uur
zondag         9.00-18.00 uur

VRIJ ZWEMMEN

vrijdag        12.00-14.00 uur
zondag       13.00-15.00 uur

AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN

Nieuwjaarsdag, Eerste en Tweede Paasdag, Hemelvaartsdag, Eerste en Tweede Pinksterdag en Eerste en Tweede Kerstdag zijn we gesloten.

@Op de Berg is ook de ideale locatie voor de grotere feesten en partijen, zoals communiefeesten. Dan zijn we mogelijk dicht als gevolg van een besloten feest of is het aantal bezoekers beperkt. Hou onze Facebookpagina in de gaten voor het laatste nieuws omtrent de openingstijden.

Op zeer warme dagen in de zomer behouden wij ons het recht voor – mits er geen reserveringen zijn – om de speeltuin eerder te sluiten.