Openingstijden

@Op de Berg is dagelijks geopend, week in week uit. In onderstaand schema vind je wanneer je kunt spelen en zwemmen. Op de genoemde tijden is de horecagelegenheid ook open.

WE ZIJN WEER GESLOTEN !

Vanwege de coronacrisis zijn de binnenspeeltuin en het zwembad gesloten. We wensen u sfeervolle kerstdagen en een goed 2021. We hopen u in de loop van januari weer te mogen ontvangen.

Due to the corona crisis, the indoor playground and swimming pool are closed. We wish you an Merry Christmas and a good 2021. We hope to welcome you again in the course of January.

Aufgrund der Koronakrise sind der Indoor-Spielplatz und der Pool geschlossen. Wir wünschen Ihnen ein schönes Weihnachtsfest und ein gutes Jahr 2021. Wir hoffen, Sie im Laufe des Januar wieder begrüßen zu können.


BINNENSPEELTUIN

woensdag   12.00-18.00 uur
vrijdag         12.00-18.00 uur
zaterdag      9.00-18.00 uur
zondag         9.00-18.00 uur

VRIJ ZWEMMEN

vrijdag        12.00-14.00 uur
zondag       13.00-15.00 uur

AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN

Nieuwjaarsdag, Eerste en Tweede Paasdag, Hemelvaartsdag, Eerste en Tweede Pinksterdag en Eerste en Tweede Kerstdag zijn we gesloten.

@Op de Berg is ook de ideale locatie voor de grotere feesten en partijen, zoals communiefeesten. Dan zijn we mogelijk dicht als gevolg van een besloten feest of is het aantal bezoekers beperkt. Hou onze Facebookpagina in de gaten voor het laatste nieuws omtrent de openingstijden.

Op zeer warme dagen in de zomer behouden wij ons het recht voor – mits er geen reserveringen zijn – om de speeltuin eerder te sluiten.